• Gratis verzending vanaf €25,-

  • Voor 17:00 besteld, morgen in huis

  • 100% duurzame en biologische producten

  • Onze klanten geven ons een 9,4/10

Overlast insecten in tuin bestrijden met altjesonline

Over Aaltjesonline

Overlast insecten in tuin bestrijden met altjesonline
Geschreven door Aaltjes - Expert in biologische bestrijding

Wij zijn drie jonge ondernemers met een gezonde dosis overtuiging dat het bestrijden van insecten beter kan. Naast vrienden, zijn we vooral ook liefhebbers van natuur, dier en mens. Een ieder met z’n eigen expertise en ervaring, maar alle drie met dezelfde missie.

De groene manier

Wij willen de wereld laten weten dat de beste manier van bestrijden, de groene manier is. De laatste jaren zijn er enorme verschuivingen in de gebieden waar insectenplagen voorkomen. Denk bijvoorbeeld aan de eikenprocessierups die we 5 jaar geleden nog helemaal niet kenden. De balans in de natuur behouden is belangrijk, en soms ontkomen we er als mens niet aan, om hier de natuur af en toe even mee te helpen. Chemische producten kunnen enorm schadelijk zijn voor ons ecosysteem. Daarom gebruiken wij de natuurlijke vijand om insecten de baas te zijn.

Wij zijn er dus om jouw tuin of kamerplanten te vergroenen. Ons product is simpel maar effectief, en dat op een volledig biologische manier. Ook onze bedrijfsprocessen zijn hierop ingericht; Minder gebruik van plastic, de uitstoot van CO2 verlagen en duurzame verpakkingen. 

Groene handen

Uhm wat? Aaltjes?

Ja aaltjes ja! Microscopisch kleine beestjes (nematoden) die insecten binnendringen en deze van binnenuit opeten. Eigenlijk heel simpel, en enorm effectief. Nooit meer chemische stoffen, die enorm schadelijk zijn voor natuur. Gewoon beestjes met beestjes bestrijden, zoals de natuur het ooit bedoeld heeft! Lees alles over onze aaltjes (nematoden)

Abnormaal duurzaam

Bij Aaltjesonline vinden we het daarnaast belangrijk om steeds weer bezig te zijn met de kwaliteit van onze producten. Wel zo fijn voor jou, maar vooral ook voor ons milieu. Wij werken zeer nauw samen met onze partners om de kwaliteit constant te verbeteren en om zo een steentje bij te dragen aan een groenere wereld

Natuurlijke vriend in bezorging

Het bezorgen van pakketjes brengt helaas nog co2 uitstoot met zich mee. Gelukkig hebben we een partner gevonden met een soortgelijke missie als die van ons. Onze bezorgdienst PostNL heeft als doel om in 2025 volledig uitstootvrij te bezorgen. Daarnaast zijn we zelf continu bezig om onze eigen processen te optimaliseren. 

Onze pakketjes worden gemaakt van FSC-karton, wat staat voor een zo duurzaam mogelijke productie. 

Heb jij goede tips voor ons om onze duurzame missie te verbeteren? Wij worden blij van mensen die met ons meedenken:)